Финансовото приложение Револют (Revolut) включи в инвестиционните си услуги в

...
Финансовото приложение Револют (Revolut) включи в инвестиционните си услуги в
Коментари Харесай

Revolut с нови услуги за българските си клиенти

Финансовото приложение " Револют " (Revolut) включи в капиталовите си услуги в България търговията на акции на над 70 европейски обществени компании, оповестиха от компанията.

Инвестициите в европейски листвани компании са налични с минимална капиталова сума от 1 евро. Търговията ще бъде без комисиона в избран предел.

Достъпът до  европейските обществени компании усилва портфолиото на компанията, която предлага и търговия с над 2200 компании в Съединени американски щати, и над 150 борсово търгувани фонда (ETF). Клиентите могат да ревизират представянето на вложенията си в действително време благодарение на описи за наблюдаване, графики за търговия и пазарни вести – всичко това в границите на приложението " Револют ".

Приложението разшири наличността за търговия с американски акции от 6:30 часа на 16 часа дневно. Потребителите могат да търгуват сред 4 ч. EST (10 ч. централноевропейско време) и 20 ч. EST (2 ч. централноевропейско време). По време на удължените пазарни часове ще бъдат налични единствено лимитирани поръчки и търговия с акции.
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР