Финансовият сектор в Русия е на командно дишане. Три четвърти

...
Финансовият сектор в Русия е на командно дишане. Три четвърти
Коментари Харесай

Смелостта има едно име: Украйна. Предстоят ни трудности, но ако Европа е солидарна, Путин ще се провали - Свят

Финансовият бранш в Русия е на командно дишане. Три четвърти от банковия им бранш е изключен от интернационалното банкиране. Производството на коли спадна със 75% спрямо предходната година, а " Аерофлот " приземява самолети, тъй като няма аварийни елементи. Руската армия вади чипове от миялни машини и хладилници, с цел да поправя военните си машини, тъй като няма полупроводници. Руската индустрия е в отломки.

Това съобщи ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен по време на годишната си тирада за положението на Съюза пред Европейския парламент. Фон дер Лайен е облечена в цветовете на украинското знаме - жълто сако и синя блуза. Първата дама на Украйна Олена Зеленска също участва в Екологичен потенциал и бе поздравена от евродепутатите с овации.



Председателят на Екологичен потенциал Роберта Мецола, Олена Зеленска и Урсула фон дер Лайен. Снимка: Getty Images

Тя разгласи, че Кремъл е довел съветската стопанска система до това равнище и че това е цената за политиката на заличаване, провеждана от съветския президент Владимир Путин.

Фон дер Лайен е изрично ЗА глобите против Русия да продължат да работят.

По думите ѝ в случай че Европа е солидарна, " Путин ще се провали и Украйна и Европа ще победят ". " Това не е единствено война на руснаците против Украйна. Това е война за нашата сила, война за нашата стопанска система и полезности. Война за нашето бъдеще ", сподели Урсула фон дер Лайен.

Тя подсети, че предстоят компликации и че Европа е сложена пред тестване от тези, които желаят да я видят разграничена.

" Смелостта има име и това име е Украйна. Смелостта има и лице и това е лицето на украинските мъже и дами, които се изправиха пред съветската експанзия ", съобщи още Урсула фон дер Лайен.

Тя напомни на Европейския парламент първите седмици на войната, когато Олена Зеленска събра родители на украински деца, убити от агресора:

" Стотици фамилии, за които войната в никакъв случай няма да свърши и за които животът в никакъв случай няма да бъде същият. Видяхме първата дама, която се изправи пред една тиха навалица от съкрушени майки и татковци и пуска балони в небето – по един за всяко починало дете. Невинните жертви на тази война ще живеят в нашите мемоари ".

Председателят на Европейска комисия се обърна към Зеленска с думите:

" Скъпа Олена Зеленска, беше нужна изключителна мощ, с цел да се устои на жестокостта на Путин. Вие намерихте този кураж, появи се нация от герои. Днес украинците са мощни, тъй като цялата страна се бореше улица по улица, дом по дом. Украйна е мощна, тъй като хора като вашия брачен партньор – президентът Зеленски, се изправиха, поведоха съпротивата дружно с Вас и Вашите деца. Вие дадохте кураж на цялата нация ".

Очаквайте детайлности.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР