Финансовият благодетел на Славия Венцеслав Стефанов смята, че днешното съдийство

...
Финансовият благодетел на Славия Венцеслав Стефанов смята, че днешното съдийство
Коментари Харесай

Венци Стефанов беснее: Директивата е ясна, на колене пред Левски

Финансовият покровител на Славия Венцеслав Стефанов счита, че днешното съдийство в мача с Левски, в който " белите " изгубиха семейството си на 26-кратните първенци.
 Левски удари Славия с 3:0 точно на 3 март
Двубоят бе белязан с няколко доста противоречиви отсъждания на съдията Станислав Тодоров, който си затвори очите в 12-ата минута, когато Нуно Рейш повали в наказателното поле Цветелин Чунчуков.

" Искам да благопожелавам на българите освобождението от османското робство. Ние българите имаме навика да се навеждаме постоянно към по-силния. Едно нещо не мога да си обясня. Как могат да дойдат тези хора и по подобен жесток метод да се подиграват с футболистите. Вие също гледахте мача, видяхте дузпата, видяхте отсъжданията през първото полувреме.

Честитя успеха на Левски, само че желая да кажа на всички сътрудници, че ги кача това, което се случи със Славия. Директивата е ясна. Всички на колене, в случай че не застанат на колене, съдиите те приземяват. Не знам вие по какъв начин видяхте мача, само че имате очи и виждате. Хасан Чинчири даде директивата. Търсите под вола теле.

Може ли от тъч да ти дадат засада, откакто оставаш самичък против вратаря. На почивката видях основния арбитър и му споделих, че това, което прави, е закононарушение. За това ще бъде осъден. Не съм мълчал в никакъв случай, няма да мълча и в този момент. Искахме обективно съдийство и който е по-добър, дано победи. Ние българите сме по този начин.

Едно време Левски са го водили две заптиета и не се е намерило един българин да го освободи. Мога да съм неудовлетворен от съдийството. Каква тъжба, какви пет лв.. Няма късмет.

Подаваш жалбата, преглеждат я и споделят: " Да, има неточности съдията. Ще го спрем два мача ". Стараем се с нашите деца да вършим нещо. Въпреки резултата Загорчич пусна двама, които са на по 17 години. Ние ще продължаваме по този път ", сподели Стефанов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР