Финансови проблеми мъчат Филип Аврамов, който играе главната роля във

...
Финансови проблеми мъчат Филип Аврамов, който играе главната роля във
Коментари Харесай

Филип Аврамов издържа двете си жени! Актьорът плаща битовите им сметки, както и на недовършената си къща

Финансови проблеми мъчат Филип Аврамов , който играе основната роля във кино лентата „ Чичо Коледа “, който се върти по кината. Актьорът заплаща сметките за ток, парно и вода и на двете си дами. Всеки месец той оказва помощ за режийните на Севинч Ибрахим, която е майка на дребната му четиригодишна дъщеря.

Талантливата певица, която стигна до финалите на „ Гласът н а България “, заряза музиката и в този момент работи като здравна сестра в детска градина. Заплатата й обаче е дребна и изобщо не й стига, с цел да се грижи сама за момиченцето.

Затова и Фицата всеки месец дава прехрана и настрана заплаща сметките й за ток и парно. Заради нея той заряза жена си Милена, с която имат пораснала щерка. Цели три години съпрузите не се поглеждаха, само че откакто той се раздели със Севинч, с Милена стоплиха връзките. Тя даже взе присъединяване в спектакъла му „ Последната нощ на Сократ “ в Шуменския спектакъл, след което незабавно плъзнаха клюки, че двамата са се събрали. Според осведомени клюката не е вярна и Фицата няма жена до себе си. Това обаче не му пречи да продължава да погасява сметките в дома на Милена, с която са в прелестни връзки.

Той се схваща прелестно и със Севинч. В стендът комедията „ З@щото съм прочут “ даже споделя, че каквото и както и да се случва, с двете си дами са вечно свързани и това, което е станало сред тях, е било с огромна обич.

Актьорът заплаща отговорностите си по къщата в квартал „ Надежда “, която в последните две години не съумява да приключи поради неналичието на средства. Актьорът има и два заема към банки в размер на 11 000 лв., които обаче не може да погасява поради неналичието на задоволително задължения и сигурни приходи.

„ Това не може да продължава повече. Не е редно актьорите и хората на изкуството да са най-после на веригата и да си вършат каквото желаят с нас “, гневен е Филип Аврамов, който има проблеми и с Топлофикация. На 6 декември той пуска сигнал, че парното му изобщо не работи, а би трябвало да заплати 295 лв.. Той отива и предизвестява, че ще даде публичност на казуса, а чиновниците в ТЕЦ-а единствено повдигат плещи с думите, че нищо не могат да създадат, написа „ Галерия “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР