Финансиращият партньор на Trump Media & Technology Group заяви, че

...
Финансиращият партньор на Trump Media & Technology Group заяви, че
Коментари Харесай

Сливането на Trump Media с DWAC получава регулаторно одобрение. Тръмп може да получи дял на стойност 4 милиарда долара.

Финансиращият сътрудник на Trump Media & Technology Group съобщи, че е получил регулаторно утвърждение от регулаторите на скъпи бумаги, което ще му разреши да продължи с дълго отлагано обединение. Комбинацията може да обезпечи на някогашния президент Доналд Тръмп дял на стойност съвсем 4 милиарда $.

Digital World Acquisition Corp. (DWAC), по този начин наречена компания за придобиване със особено предопределение, сподели в четвъртък в изказване, че скъпите бумаги и Exchange Commission подписаха предлагането си за обединение с Trump Media. DWAC съобщи, че възнамерява да разгласи в границите на два дни дата, на която акционерите да гласоподават договорката.

SEC сподели, че не разяснява обособени емитенти. Акциите на DWAC скочиха с $6,63, или 15,2%, до $50,18 в ранната следобедна търговия.

обединение с Trump Media, предоставяйки на новосъздадения бизнес на някогашния президент капитал за разширение на интервенциите му. Но защото процесът на обединение се проточи, DWAC върна стотици милиони задължения за финансиране на инв...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР