Финалистите в 10-то, юбилейно издание на «Мениджър на годината» ще

...
Финалистите в 10-то, юбилейно издание на «Мениджър на годината» ще
Коментари Харесай

Списание Мениджър представя финалистите в 10-то юбилейно издание на конкурса Мениджър на годината

Финалистите в 10-то, юбилейно издание на «Мениджър на годината» ще бъдат оповестени на особено събитие на следващия ден, 19 октомври от 10.30 ч. в столичния ресторант TheView (бул. Витоша, 89B, „ Милениум ”, 24 ет.)

Имената на класиралите се във финалната десетка в юбилейното 10-то издание на състезанието, проведен от сп. " Мениджър " ще бъдат обявени от висотата на близо 90 метра над земята в столичния ресторант The View.

Десетте номинации са излъчени от над 70 висши мениджъри, които тази година минаха сполучливо във втория стадий на конкуренцията, след  безпристрастна оценка по редица индикатори по особено създадената за състезанието методология на консултантската компания Делойт.

В края на събитието ще стане бъде оповестена и датата на заключителната тържествена гала, на която ще стане явен и носителят на купата «Мениджър на годината 2017»

***

Важните обстоятелства за десетото издание на «Мениджър на годината»

71 водачи на бизнеса, хората които реализират едни от най-високите резултати в своите промишлености, подадоха документи. Участниците тази година са с 19 повече от предходната, което демонстрира възходящия интерес към състезанието и към неговото юбилейно издание.

56 мениджъри се включват в конкуренцията за пръв път. Сред кандидатите за кристалната статуетка има четирима финалисти от минали години.

Статистиката мъже – дами още веднъж е в интерес на мощния пол. Дамите са 15, което 21% и доста по-високо от междинното наличие на дами в бордовете на фирмите в България.

Кандидатите за управител на годината работят в 15 разнообразни промишлености. Най-много – по 13 са от сферата на осведомителните технологии и аутсорсинга, както и от търговията. Рекордно доста – 11 са участниците от машиностроенето, автомобилостроенето и електрониката. Сериозно е наличието и на строителния отрасъл, на рекламата и маркетинга, на застраховането, на превоза и логистиката. Тази статистика напълно тъкмо откроява едни от най-динамично разрастващите се браншове през годината.

Чужденците тази година са релативно малко – 11 %. Това демонстрира, че българските компании към този момент имат съществени резултати, както и че международните корпорации все по-често се доверяват в ръководството на български мениджъри.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР