Финалистът в турнира за Купата на България ЦСКА завършва редовния

...
Финалистът в турнира за Купата на България ЦСКА завършва редовния
Коментари Харесай

ЦСКА с трудно гостуване в Пловдив преди плейофите

Финалистът в шампионата за Купата на България ЦСКА приключва постоянния сезон в Националната баскетболна лига с привидно мъчно посещение на Академик Пловдив. Срещата в зала " СИЛА " стартира довечера от 19:00 часа и е последна за двата отбора от главната част на акцията.

Двубоят няма никакво значение за крайното класиране на двата отбора, като Академик ще приключи на осмото място, до момента в който " алените " са бетонирани на второто. В първия кръг на плейофите пловдивчани ще се изправят против водача Рилски състезател, до момента в който " армейците " ще срещнат или Левски, или Берое.
 Дали ще има изненади в последния кръг от постоянния сезон в НБЛ Дали ще има изненади в последния кръг от постоянния сезон в НБЛ
Академики беше в серия от три следващи домашен победи - над Черно море, Шумен и Рилски състезател, преди да загуби трагично от първенеца Балкан предходната седмица. Серията от 10 следващи победи на ЦСКА пък бе прекратена предходната сряда, когато отборът загуби от Ямбол, само че по-късно момчетата на Росен Барчовски победиха против Черно море Тича.

ЦСКА не сгреши в двата си дуела против Академик през този сезон, като първо надигра съперника си с 82:75 в своята зала, а по-късно се развихри и в Пловдив, печелейки гостуването си със 100:73.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР