Финалът на Като две капки вода наближава - последният лайф

...
Финалът на Като две капки вода наближава - последният лайф
Коментари Харесай

Участник в Капките: Ползвах една седмица наркотици, не е достатъчно

Финалът на " Като две капки вода " наближава - последният лайф е избран за 16 май, а участниците към този момент изплискват капаците с безумни простотии. 

Един от участниците, спряган за победител в шоуто, направи шокиращо самопризнание, което остави феновете втрещени, а водещите побързаха да прикрият думите му. Той призна в народен ефир, че от една седмица взима опиати, само че не ми е задоволително.

Става въпрос за артиста Александър Сано, който влезе в облика на Dave Gahan - фронтмен и вокалист на група Depeche Mode. След осъществяването си той сподели: " Ползвах една седмица опиати, само че не е задоволително ". Водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев - Геро се видяха в премеждие и започнаха да пелтечат, пробвайки се да замажат скандалното признание на Сано. 

Думите на Сано пристигнаха след хвалба от Фънки, че наподобява по-добре от оригинала. А Сано се пошегува, че е по-слаб от него тъй като употребява опиати. А истината е, че Сано води извънредно здравословен живот и тренира старателно във фитнес залата, а тялото му се отплаща с метода, по който наподобява, което го трансформира в магнит за дамите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР