Филмово студио Warner Bros. показа първия трейлър на втората част

...
Филмово студио Warner Bros. показа първия трейлър на втората част
Коментари Харесай

Warner Bros пусна първи трейлър на продължението на Дюн

Филмово студио Warner Bros. сподели първия филмов откъс на втората част на кино лентата " Дюн " на режисьора Дени Вилньов. 
Премиерата на продължението е планувана за 3 ноември 2023 година

По-рано студиото удостовери, че главният актьорски състав, включващ Тимъти Шаламе, Зендая, Хавиер Бардем, Стелан Скарсгард и Шарлот Рамплинг ще бъде непокътнат и във втората част на кино лентата. Ханс Цимер, който получи Оскар за основаването на саундтрака към първата част на кино лентата, ще композира музиката и на продължението.

Световната премиера на първата част на кино лентата се състоя на 3 септември 2021 година в границите на филмовия фестивал във Венеция. Филмът получи четири награди Оскар в механически категории - за най-хубав тон, най-хубав монтаж, най-хубав саундтрак и най-хубав продуцент, пет награди BAFTA и други награди. Филмовите акомодации на Дени Вилньов са основани на поредицата от романи на американския публицист Франк Хърбърт (1920-1986) " Хрониките на Дюн ", едно от най-популярните творби на научната фантастика на 20-ти век, удостоено с доста награди.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР