Филмите за Хари Потър си остават сред най-харесваните от началото

...
Филмите за Хари Потър си остават сред най-харесваните от началото
Коментари Харесай

Неразкритата тайна за филмите за “Хари Потър

Филмите за " Хари Потър " си остават измежду най-харесваните от началото на десетилетието и не престават да се гледат даже години след излизането и на последния от поредицата.
 “Хари Потър ”, Даниел Радклиф и ще играе ли артистът още веднъж във фимите
Ще изиграе ли Даниел Радклиф още веднъж Хари Потър

Никога не казвай в никакъв случай

Затова, напълно естествено е киноманите към момента да се вълнуват от новините, които излизат и до през днешния ден, свързани с филмите.

Последно научихме, че артистът Алън Рикман, който влезе в ролята на професор Снейп, е имал персонален дневник, в който е споделял и много неща, свързани с присъединяване си в " Хари Потър ".

Любопитно за записките е, че обгръщат цели 25 години от живота на артиста и даже ще бъдат оповестени в книга. Madly, Deeply: The Diaries of Alan Rickman се чака да излезе на 4 октомври.

Именно от дневника на Алън Рикман разбираме за желанието му да напусне " Хари Потър " и то още през 2002 година, единствено месец откакто е излязъл едвам вторият филм от поредицата - " Хари Потър и стаята на тайните ". Оказва се, че цялата продукция за малко не остава без един от най-хубавите си артисти, на който на всичко от горната страна е поверена една от най-важните функции. Причината за това обаче звучи сериозна.

Алън Рикман е бил болен от рак на простата, от който е трябвало да се лукава. Чак през 2006 година той е бил изписан от болничното заведение. Тогава към този момент по кината се е въртял " Хари Потър и Орденът на феникса ", петият филм.
 Снимка 589059

През всички тези години, до момента в който е снимал филмите, Алън Рикман явно е прекосявал през лекуване и евентуално въобще не му е било елементарно да продължи с работните си задължения. Въпреки това обаче устоя и до последния филм, в който е планувано да взе участие. Сили, с цел да продължи, очевидно му дава личната му отдаденост към проекта.

Какво още разкриват записките от дневника на Алън Рикман, ще можем да разберем с помощта на издателската къща Canongate, която се захваща с реализацията им като книга. Засега знаем, че ще можем да прочетем доста вълнуващи истории, свързани с кариерата на артиста, в това число и присъединяване му в " Хари Потър ".
 Тимъти Шаламе, Мат Деймън, Сали Фийлд, Харисън Форд, Даниел Радклиф - артисти, които съжаляват за най-известните си функции
Актьорите, които съжаляват за най-известните си функции

Само в случай че можеха да не помнят, че са ги изиграли

Освен това дневникът разкрива и какъв е Алън Рикманизвън киното - с възприятието му за комизъм, острата бдителност и отдадеността към изкуството, написа Entertainment Weekly.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР