Филмът Спайдърмен: Няма път към дома се завърна на челна

...
Филмът Спайдърмен: Няма път към дома се завърна на челна
Коментари Харесай

Новият Спайдърмен вече е сред най-касовите филми в историята на киното

Филмът " Спайдърмен: Няма път към дома " се завърна на челна позиция в бокс-офис класацията на Северна Америка, предадоха осведомителните организации.

Приходите от сполучливата продукция с присъединяване на Том Холанд в основната роля възлизат на 14,1 милиона щатски $ през миналия уикенд.

Лентата оглавяваше бокс-офис класацията на Северна Америка повече от месец, печелейки 1,69 милиарда щатски $ в международен мащаб от излизането си по екраните през декември до момента. Това подрежда филмът на Marvel на шесто място в класацията на най-касовите продукции в историята, като оставя зад себе си " Джурасик парк " с световни доходи от 1,67 милиарда щатски $ и " Цар Лъв " - 1,66 милиарда щатски $.

Миналата седмица " Спайдърмен: Няма път към дома " беше преместен от челната позиция от хоръра " Писък ", който в този момент слезе на второ място в листата. Постъпленията от петия филм от поредицата възлизат на 12,4 милиона щатски $ за миналия уикенд. Продукцията с присъединяване на Нев Кембъл, Кортни Кокс и Дейвид Аркет излезе по кината на 14 януари.

" Ела, изпей 2 " резервира третата си позиция в бокс-офис класацията на Северна Америка. Приходите от продадените билети в киносалоните в Съединени американски щати и Канада са за 5,7 милиона щатски $.

Четвърти е " Изкупителна обич " ( " Redeeming Love " ) с 3,7 милиона щатски $. Продукцията на режисьора Ди Джей Карузо е с присъединяване на Нина Добрев, написа Българска телеграфна агенция. Филмът, който е по разказ на Франсин Ривърс, дебютира в киносалоните предишния петък.

Петата позиция в бокс-офис класацията на Северна Америка е за " Кing's Man: Първа задача " на режисьора Матю Вон с доходи от 1,8 милиона щатски $.

Филмите от Топ 10 са набрали общо към 42,7 милиона щатски $ от продажби на билети в кината в Съединени американски щати и Канада, много под 68,3-те милиона $ доходи от миналата седмица.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР