Филмът на Sony и Marvel "Спайдър-мен: Няма път към дома"

...
Филмът на Sony и Marvel "Спайдър-мен: Няма път към дома"
Коментари Харесай

Спайдърмен: Няма път към дома надмина Джурасик свят и се доближава до 1,7 милиарда долара

Филмът на Sony и Marvel "Спайдър-мен: Няма път към дома " още веднъж оглави боксофиса в този за жалост празен следпразничен интервал, като завоюва солидните 14,125 млн. $, общо 721 млн. $ за 38 дни. Това е единствено 28% спад за уикенда, което му обезпечава по-добър резултат през шестия уикенд от съвсем всички "големи " предколедни министър председатели напоследък (продълженията на "Междузвездни войни ", "Трон: Наследство ", епосите за Средната земя и т. н. ), като се изключи "Аквамен ", "Титаник " и "Аватар ".

По отношение на суровите доходи филмът е на 17-о място по доходи за шести уикенд в историята, като изпреварва даже "Призрачна опасност " (14,1 млн. $ през 1999 година ) и "Силата се пробужда " (14 млн. $ през 2016 година ). И в случай че премахнете другите филми за крайници, които са на платформата (La La Land завоюва 14,5 млн. $ през шестия уикенд, който беше едвам вторият му уикенд допълнително от 750 кина), Spider-Man: No Way Home е в некоригираната десетка за шестия уикенд.

Филмът на Том Холанд/Зендая/Бенедикт Къмбърбач от MCU се възползва от съвсем цялостната липса на демографска конкуренция ( "Пеенето 2 " е с младежка устременост, а "Крийм " е филм за убийства с рейтинг R) и от неналичието на пробиви в сезона на Оскарите, които да се

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР