Филм, вдъхновен от живота на канадската поп икона Селин Дион

...
Филм, вдъхновен от живота на канадската поп икона Селин Дион
Коментари Харесай

Филм за живота на Селин Дион е част от програмата на Киномания

Филм, въодушевен от живота на канадската поп икона Селин Дион ще бъде част от 34-тото издание на Киномания.

Историята не е тъкмо биографична, само че е основана на доста моменти от живота на звездата, която е измежду най-продаваните реализатори за последния четвърт век.

„ Селин Дион: Силата на любовта " е с режисьор Валери Лемерсие (двукратна носителка на „ Сезар " ), която ще се превъплъти и в облика на певицата, а също сама е написала сюжета на кино лентата.

Прожекцията на кино лентата е планувана за 11 април от 19:00 часа в зала 1 на НДК.

Продукцията наблюдава живота на дребната Алин през 60-те години на предишния век, славата, която я застига, както и връзката с нейния управител, а по-късно и брачен партньор (в ролята е Силвен Марсел), който открива дарбата й още когато тя е младеж.

Последно от 14 деца, тя се трансформира в суперзвезда през 90-те и продава милиони албуми със свои песни.

Някои от най-големите шлагери на Селин Дион, които завладяват международните ранглисти са: „ The Power Of Love " и „ Think Twice ", както и баладата „ My Heart Will Go On " от саундтрака на „ Титаник ", като във кино лентата ще можем да се насладим на множеството от тях, както и на доста други нейни осъществявания.

Освен „ Селин Дион: Силата на любвта ", в зала 1 киноманите ще могат да видят и „ Страх " на Ивайло Христов, с който публично Киномания ще бъде открита, най-новия филм на Уди Алън „ Фестивалът на Рифкин ", късометражната продукция на Педро Алмодовар „ Човешкият глас ", филмът, „ Сянаката на шпионина " с присъединяване на Бенедикт Къмбърбач и най-новият филм на Андрей Кончаловски „ Скъпи приятели! ". В специфична вечер ще представим филмовото и театрално творчество на Стефан Вълдобрев, за която ще ви осведомяваме по-подробно напълно скоро.

Не пропускайте и извънредната прожекция на филмът „ Ханът и империята ", с който НДК ще означи своята 40-та годишнина на 31 март в зала 1!

Киномания се организира при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения. Молим публиката да заповяда в киносалоните с маска и да съблюдава отдалеченост!

Билети за всички филми може за закупите на билетните каси на НДК, както и на tickets.ndk.bg

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР