Филипинската кралица на красотата Фушия Ан Равена беше обявена за

...
Филипинската кралица на красотата Фушия Ан Равена беше обявена за
Коментари Харесай

Филипинка стана кралица на красотата в конкурс за транссексуални жени в Тайланд

Филипинската кралица на хубостта Фушия Ан Равена беше оповестена за победителка в състезанието " Miss International Queen 2022 ", който уредниците дефинират като най-големия конкурс за хубост за транссексуални дами в света.

27-годишната предприемачка, която е родом от провинция Себу във Филипините, завоюва короната по време на предавания по малкия екран край в тайландския град Патая.
 

— ABS-CBN News (@ABSCBNNews)

Конкурсът " Miss International Queen ", който започва през 2004 година, е отворен за транссексуални дами , на които при раждането им е избран мъжки пол. Обикновено се организира годишно, само че през 2021 година събитието беше анулирано поради пандемията. Тазгодишното събитие беше планувано по този начин, че да съвпадне с месеца на гордостта, и беше на тематика " Горди дружно ".

Равена беше измежду 23-те участнички, които участваха в състезанието, а колумбийката Жасмин Хименес и французойката Аела Шанел приключиха надлежно на второ и трето място. Тя е третата филипинка, която печели купата, оповестява Си Ен Ен.

На финала, който беше излъчен онлайн по тайландската телевизия, участничките излязоха на сцената във вечерни рокли и национални костюми от съответните страни. В сегмента с въпроси и отговори Равена съобщи, че задачата на това да бъде транссексуална кралица на хубостта е " да въодушевява другите хора ".

" Винаги съм считала, че най-красивото преимущество на това да си човек и да си транссексуална жена не е единствено главата, която е цялостна със познания - тя би трябвало да бъде сърцето, което е цялостно с обич и почитание, ухото, което е готово да слуша, и ръцете, които са подготвени да оказват помощ на другите хора ", сподели тя на сцената.
 

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР