Филип Аврамов се събра с бившата си жена Милена, която

...
Филип Аврамов се събра с бившата си жена Милена, която
Коментари Харесай

Защо Филип Аврамов се събра с бившата

Филип Аврамов се събра с някогашната си жена Милена, която продължава да носи неговата фамилия, макар че публично са разведени. Причината - двамата играят дружно в новия филм на Ивайло Пенчев " Чичо Коледа ", в който Фицата ще влезе в основната роля. Красивата Милена пък ще се превъплъти в сервитьорката, която сервира кафе на Чичо Коледа. Актьорите и преди са снимали дружно, само че за първи път ще играят влюбена двойка. 

" Можем да го определим като трагикомедия - всеки един от героите в този филм е трагикомичен по собствен метод, а когато се съберат няколко идентични образа, чудиш се да се смееш ли или да плачеш ", споделя Аврамов. 

" Преплетени са няколко същински истории от живота ", прибавя Милена. Сюжетът споделя за американско семейство, което осиновява две братчета, само че единствено след седмица ги изоставя. В сходна обстановка се намира и момчето, което се трансформира в основен воин на Пенчев. След като не съумява да откри дом, то среща своя Чичо Коледа и оттам драматични нюанси получават хумористични краски.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР