ФИФА образува дисциплинарно дело срещу Лионел Меси и вратаря Емилиано

...
ФИФА образува дисциплинарно дело срещу Лионел Меси и вратаря Емилиано
Коментари Харесай

ФИФА започна разследване срещу Меси и Мартинес

ФИФА образува дисциплинарно дело против Лионел Меси и вратаря Емилиано Мартинес за обидни мнения по адрес на съдията Антонио Матеу Лаос, оповестява " Ел Мундо Депортиво ".

" Гаучосите " победиха Нидерландия в 1/4-финалите на Мондиал 2022 (2:2, след дузпи - 4:3), като испанският рефер сподели 15 картона в мача - връх на международни шампионати.

След края на срещата Меси и Мартинес си разрешиха да разясняват работата на рефера, а звездата на ПСЖ намерено сподели, че ФИФА не би трябвало да позволява такива съдии на сходен стадий на Световното. Ще бъдат прегледани и произшествия, зародили по време на мача. Става въпрос най-много за неспортсменското държание на Леандро Паредес, който съзнателно ритна топката към пейката на противника, провокирайки меле сред играчите, написа gong.bg След мача пък той и Николас Отаменди присмехулно отпразнуваха отстраняването на Нидерландия след осъществяването на дузпи.

Решението ще бъде взето до ден-два, защото още във вторник, 13 декември, Аржентина ще играе с Хърватия на полуфинал.

Според осведомени е малко евентуално Меси и трансформиралия се в воин Емилиано Мартинес да пропуснат полуфинала с Хърватия, само че в случай че се появят още провинения на двамата около дуела с Нидерландия, те може да изгорят за по един мач.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР