Fibank (Първа инвестиционна банка) и златните момичета на България представиха

...
Fibank (Първа инвестиционна банка) и златните момичета на България представиха
Коментари Харесай

Fibank и Златните момичета представиха Благотворителен календар 2024

Fibank (Първа капиталова банка) и златните девойки на България показаха Благотворителен календар 2024. Стилното събитие се състоя в " Гурко Панорама ", зала " Under Roof ". За поредна година банката насочва вниманието на обществото към значима идея, помагаща за устойчивото развиване на нашето общество. Изменението на климата визира всички райони по света и в България.


Акцент тази година се слага върху цената на водата и опазването й като незаместим естествен запас. Каузата, зад която Fibank застава, е ориентирана към битката с климатичните промени, дефицита на вода и замърсяването. Чрез разпространение в обществото на високата стойност, която този естествен запас има за нас, може да се резервира изгодата за всички.

Концепцията на календар 2024 е неповторима, като съчетава финеса и грацията на девойките и девойките от Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ), които извършват своите изящни композиции в стилистиката на динамичната сила, която ни дава водата. Зад реализацията на плана застава екипът на рекламна организация KIWI Advertising, a неповторимите фрагменти са снимани от фотографа Петър Пешев.

Както всяка година и тази, календарът на Fibank има освен обществена, само че и благотворителна идея. Всеки клиент, който желае да се включи в дарителската самодейност и да поддържа БФХГ, може да придобие този календар на символичната сума от 10 лева от всеки клон или офис на банката в цялата страна. В края на акцията Fibank ще удвои събраната сума. Събраните средства ще бъдат употребявани с благотворителна цел напълно в интерес на БФХГ.


„ Календарът беше живо предизвикателство, тъй като всичко, което се показва като краен резултат не е обработвано с фотошоп. Снимките, които бяха много сложни, се осъществиха в 3 поредни дни, като за задачата на основаване на фотосите беше построен специфичен басейн “, посочи Илона Станева - шеф Маркетинг и реклама във Fibanк.

" Досега не сме изживявали сходно нещо. Забавлявахме се доста. Благодаря на уредниците ", разгласи една от звездите ни в художествената гимнастика Стилияна Николова /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР