Фейслифтът на Kia Sorento дебютира с по-елегантен външен вид и

...
Фейслифтът на Kia Sorento дебютира с по-елегантен външен вид и
Коментари Харесай

Това е фейслифтът на Киа Соренто

Фейслифтът на Kia Sorento дебютира с по-елегантен външен тип и нов интериор

Kia Sorento придобива нова зурла и освежен интериор, като в същото време резервира голям брой благоприятни условия за моторизация.

Четвъртото потомство на Kia Sorento получи ранно възобновяване в средата на виталния си цикъл, единствено три години след първичния си дебют. Представен през днешния ден в Корея, средноразмерният SUV показва най-новия и по-изтънчен стилистичен език на КИА, представяйки актуализирана предница и по-елегантен интериор.

Международните версии ще се появят по-късно тази година. Забележително е, че тази актуализация се появи малко откакто Hyundai показа коренен редизайн за своя механично обвързван Hyundai Santa Fe.

Първото нещо, което ще забележите, е модифицираната предница, подчертана от нов чифт по-тънки и отвесно подредени LED фарове, фланкиращи решетката с тигров нос.

Бронята показва по-изчистени линии, а капакът на мотора към този момент е безпроблемно подравнен с носа. Това видоизменение повтаря дизайнерския език на флагманския SUV EV9 и неотдавна фейслифта на градския автомобил Picanto и се чака да откри своето място допълнително модели на КИА в близко бъдеще.

Останалата част от каросерията остава значително непроменена, като изключим рестилизираната задна ризница, въвеждането на нови емблеми на Kia и леко модифицираните задни LED светлини, които в този момент са със свързани клъстери. Освен това автомобилният производител е въвел пресен дизайн на алуминиевите джанти и селекция от нови екстериорни цветове, които допълват цялостната актуализирана визия.

Отвътре дизайнерите на КИА са приложили по-рационално оформление на арматурното табло, включващо по-изчистени линии за реализиране на съвременна хармония.

Отличителна линия е новият огромен закривен екран, разполагащ с два 12,3-инчови екрана, които безпроблемно интегрират най-новия информационно-развлекателен програмен продукт. Точно под екрана, по-тънките вентилационни отвори, новата линия за амбиентно осветяване и модифицираното ръководство на климатика, напомнящо за EV6, усъвършенстват цялостната атмосфера в интериора и „ потребителското преживяване “.

Забележително допълнение към техническите характерности на новото Sorento е системата за засвидетелствуване на пръстови отпечатъци, ситуирана на централната подпора, която обезпечава на притежателя комфортен достъп за пускане на автомобила, активиране на режима за паркиране и осъществяване на сигурни заплащания.

Освен това, новите варианти за тапицерия към този момент включват комбинацията черно/лилаво кафяво, включваща седалки с кожена тапицерия, както е показано на предоставеното изображение.

Както и при предшественика си, фейслифтираният Kia Sorento ще се предлага на родния си пазар в Корея с редица разновидности на задвижване, в това число бензинови, дизелови и хибридни разновидности, като за хибридния модел ще се оферират конфигурации с 2 и 4WD. Очаква се plug-in хибридът да бъде показан и на други пазари. Най-вероятно това ще е и линията в Европа. 

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР