Фейсбук Вчера във варненския дом на спорта “Юнашкия салон бе проведена

...
Фейсбук
Вчера във варненския дом на спорта “Юнашкия салон бе проведена
Коментари Харесай

Красен Кралев се срещна със спортната общност във Варна

 Фейсбук Вчера във варненския дом на спорта “Юнашкия салон " бе извършена среща със спортната общественост във Варна, показа Кристиан Димитров, шеф на Дирекция " Спорт " в Община Варна и сегашен претендент за депутат от листата на ГЕРБ-СДС. 

На срещата участва и министърът на младежта и спорта, който също е в листата с кандидат-народни представители на ГЕРБ-СДС от Варна.

" На срещата представихме това, което е направено за спорта като инфраструктура, финансиране и правила през последните няколко години.

Зададоха се въпроси касаещи и положителни и проблематични тематики във варненския спорт.

Варненска област постоянно е получавала мощна поддръжка от държавното управление в областта на спорта.

Само за година изградихме три нови спортни комплекса - в регион " Владислав Варненчик “, на ул. " Студентска “ и във Виница. Започнахме ремонт на залата по битка в състезателен комплекс “Простор ".

Довършва се стадион “Спартак ".

Построихме спортни площадки в дворовете на учебни заведения и детски градини, за развиване на спортната просвета от най-ранна възраст.

Варна продължава да е единствената община, която дава безплатно спортните бази на спортните клубове. Тази година контракти с общината ще подпишат над 60 клуба за период от 5 години.

На базата на опита който имаме, през 2021 морската столица ще бъде хазаин на четири европейски шампионати, олимпийска подготовка и международна купа, което се случва за първи път в една календарна година. Това е самопризнание за спортния дух и спортните обичаи в нашия град!

Продължаваме напред!

Очаква ни още доста работа и провокации, само че мисля че сме посочили че отборната игра със мощен екип води до положителни резултати.

Благодаря за вашата поддръжка и хрумвания.

#Варна#обича #спорта ", написа Кристиан Димитров в персоналния си профил във фейсбук.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР