Фейсбук В Игри на волята влезе още един частник. Това е

...
Фейсбук
В Игри на волята влезе още един частник. Това е
Коментари Харесай

Зрителите на Игри на волята избухнаха срещу участничка: Като я дадат в лице имаш нужда да си лееш куршум

 Фейсбук В " Игри на волята " влезе още един частник. Това е фитнес модела и инструктор Кремена. Тя се причисли към тима на " Бойците ", защото Симеон, който устоя съвсем месец са на Плажа на отшелника, се причисли към племето на Шампионите. Така към този момент битката на племената се изравнява и във всеки тим има по 7 играчи. 

Влизането на Кремена обаче провокира същинска гняв измежду почитателите поради следващата жена със съществени корекции в предаването. 

" В това племе в случай че нямаш напомпани джуки, скули, мигли и всевъзможни изкуственяци просто не може да влезеш. Явно това са критериите за избор на участничките “, написа недоволства зрителка.

" Тия трите се мъчат да потвърдят, че въпреки всичко сме произлезли от маймуните “, разяснява дрига.

" Значи новото попълнение Кременчето, доста мощ сподели, отлично! Но като я дадат в лице нуждая се да ми леят патрон. Аз от МанитУ още се изплашвам на сън “, написа трети фен.

Най-голямо усещане обаче направи коментара на почитател, който е безапелационен, че чака и БГ Барбито, която се прочу с безкрайните си пластични интервенции, да влезе в " Игри на волята “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР