Фейсбук Утре, 28.01.2020г. започва разглеждането по същество на делото за извършен

...
Фейсбук
Утре, 28.01.2020г. започва разглеждането по същество на делото за извършен
Коментари Харесай

Убийците на дядо Георги от Белослав застават пред съда

 Фейсбук Утре, 28.01.2020г. стартира разглеждането всъщност на делото за осъществен обир, съпроводен с убийството на 80-годишният дядо Георги от Белослав, оповестиха от пресцентъра на Варненския областен съд.

Като обвинени за тежкото закононарушение, осъществено в съучастничество на 24.01.2019 година са привлечени 20-годишния Диян В. и 23-годишния Митко И.

Делото по отношение на тях ще бъде обсъждано по общия ред.

Предвиденото наказване в Наказателен кодекс за закононарушението, в което двамата са упрекнати е   " отнемане от независимост “ от 15 до 20г., пожизнен затвор или пожизнен затвор без право за подмяна.

Припомняме, че ден преди зловещото убийство на 80-годишният дядо Георги от Белослав неговите похитители загубили при залагане огромна сума пари в локално казино. Това евентуално е подтикнало 20-годишния Диян и 23-годишния Митко да сътворят пъкления проект за нападението над някогашния боен и да отмъкнат 10 000 лева от вкъщи му. 

И двамата младежи са неосъждани. Диян има наложено административно наказване санкция за владеене на опиати. 

Припомняме хронологията съгласно обвиняването. На 24 януари в Белослав възрастен мъж е открит мъртъв от брат си, който живее в съседство. От дома на 80-годишния самотно живеещ пенсионер липсвали пари. Назначена е  съдебно-медицинска експертиза,  която да откри метода, по който е била умъртвена жертвата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР