Фейсбук Продължават измамите в социалната мрежа научи Varna24.bg от варненски студент,

...
Фейсбук
Продължават измамите в социалната мрежа научи Varna24.bg от варненски студент,
Коментари Харесай

Фалшива французойка оплете варненски студент в нета и го шантажира за пари със смущаващо видео

Фейсбук Продължават измамите в обществената мрежа научи Varna24.bg от варненски студент, попаднал в паяжината на подъл женски профил. Скоро след завладяващото запознанство лъснала истината и дамата намерено стартира нападателен рекет и изнудване за пари. Ето и описа на пострадалия студент, който е интелигентно и много известно с достиженията си момче от влиятелен варненски университет:

" Този профил е машинация!!! Името му е BA Pogba и се показва за френска студентка, която търси нови другарства и желае да опознае света.

Капана, в който попаднах е, че ѝ се вързах и 2 седмици поред си пишехме с нея, до момента в който в последните дни не изиска да си приказваме през камерата на телефона. Това беше най-голямата ми неточност!!! Темите ни с нея бяха общи и аз ѝ разказвах за България и какво ме е впечатлило, до момента в който съм бил във Франция. Това продължи няколко дни до момента в който не получих известие, в което пишеше, че желала от мен 4500 евро, тъй като щяла да покаже нашите диалози на други хора. Аз не се тормозих, само че тя ми изпрати смущаващо видео, което очевидно беше обработвано и рязано в допълнение, с цел да се получи мечтаният от нея резултат. Видеото и вмъкнатите неща в него са очевидно изрязвани и наслагвани. След като ѝ отхвърлих да платя тя смъкна цената до 250 евро и сподели, че в случай че не ги платя щяла да популяризира това фалшив видео. Ако някой от вас получи такова нещо в известията си дано знае, че НЕ Е истина и да се пази от сходни профили..!!! "
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР