Фейсбук Операцията на малкия Емо от Варна в турската клиника е

...
Фейсбук
Операцията на малкия Емо от Варна в турската клиника е
Коментари Харесай

Успешна операция за малкия Емо от Варна, майка му с трогателни думи на благодарност

 Фейсбук Операцията на дребния Емо от Варна в турската клиника е предходна сполучливо, заяви за Varna24.bg неговата майка Силвия Емилова. Ето и коментара на Силвия с думи на признателност към всички хора, съпричастни с лекуването на детенцето:

" Скъпи донори, сполучлива 3-часова интервенция! Операцията беше направена през ануса. От дебелото черво са взети 15-20 см ганглийни кафези, който са присъдени в ректума! През цялата интервенция всичко е било в норма и устойчиво! Изпратихме го до операционните зали и от там си го посрещнахме! Сякаш времето беше спряло!

Нашият воин за следващ път потвърди, че ще бъде самоуверен мъж!

В момента е при мен в стаята под наблюдаване. Ще има вливания на лекарства!Рано е да се каже до по кое време ще бъдем в болничното заведение! След това ще ни изместят в хотела отново под наблюдаване.

90% дават гаранции за цялостно възобновяване! След това ще се наложи да има режим, в който би трябвало да се образова на нюх!

Искам да изкажа най-искрената си признателност на всички Вас, без които нямаше да сме през днешния ден, тук и в този момент с едно ходило нагоре!

Бъдете здрави, щастливи и благословени! Животът и добротата са скъпи!

От името на Еми и мое име, неговата майка, РЕСПЕКТ!

Благодаря, златни ви ръце професор Feryal Soysal за сполучливата интервенция,за новото начало на детето ми, което беше във вашите ръце! Благодаря за грижите на целият личен състав, медицински сестри и доктори на болница Мемориал, Истанбул!

Бог да е с вас! Бъдете здрави!

Благодаря ти,Господи! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР