Фейсбук Неделчо Михайлов, лидер на Гражданската листа под егидата на Българска

...
Фейсбук
Неделчо Михайлов, лидер на Гражданската листа под егидата на Българска
Коментари Харесай

Неделчо Михайлов обяви приоритети си за район Приморски

 Фейсбук Неделчо Михайлов, водач на Гражданската листа под егидата на Българска Демократична Общност във Варна и претендент за кмет на регион " Приморски ", разгласи цели си за ръководството на региона. В типичният за него прочувствен жанр, Михайлов показа:

" Поех ангажимент да заявя моите хрумвания за ръководство на регион " Приморски “. Съжалявам, че една част от тях чак в този момент ще направя публично притежание, само че най-вече се лъже и краде " по време на война, след лов и преди избори “.

Първо: Районът е голям. Трети по население в България. Жителите  му са  колкото на приблизително огромен български регионален център – 105 000 души по публично броене. Тук са множеството висши образователни заведения, множеството съществени лечебни заведения и учебни заведения. Морската градина, " Златни пясъци “, Виница… А по територия е втори. Следователно, мъчно е да  обърнеш   внимание персонално на  всеки един съгражданин. На това не значи, че районният кмет би трябвало да бъде незабележим! Напротив. Ако бъда утвърден за тази работа от вас сигурно ще бъда разполагаем много повече от 8 часа ден! 

Второ: Категорично ще се боря и ще съумея да извоювам предпочитано отношение към този регион. Няма по какъв начин отношението към " Приморски “ да не бъде особено, откакто повече от 30 % от варненци живеят тук!

Промяната в отношението ще бъде въплътена и в сумите, които общината отпуска за озеленяване, осветяване, сметопочистване и инфраструктурни поправки.

Амбициран съм " Приморски " да разполага с надалеч по-високи проценти и суми по договорите за озеленяване, осветяване, разчистване на региона и преасфалтиране.

Трето: Инфраструктурата и дребните улички ще са предпочитани. Аз пребивавам на " Генералите “. Има места, където не е пипано от години. Затова акцентът ще падне върху ремонт на улиците, междублоковите пространства и нови паркоместа.

Сред значимите тематики, на които ще се подчертава в работата ми е създаване на канализация в " Сотира “, " Свети Никола “, " Бриз “, " Траката “ " Ален мак “,  " Манастирски хълм “, " Изгрев “.

Виница е другата " болежка " – учебно заведение " Лилиев “ плаче за ремонт, дребните улички и тук са в окаяно положение.

Ако можем да кажем, че, с помощта на общината имаме налице няколко съществени инфраструктурни обекта,  то в дребните улички, междублоковите пространства нещата желаят доста работа и доста вложения.

Четвърто: Административното обслужване. Една от аргументите да обичам Родината си и от време на време да не долюбвам страната е тъкмо това. На всеки му се е случвало да кърши ръце пред всесилната администрация.

Поемам уговорката, че административното обслужване в регион " Приморски “ ще добие усмихнато лице и нови измерения на успеваемост!

Една " мека " забележка, която обаче за мен е доста основна и в действителност дава насочна точка за същността и разбиранията на моите съперници за същността на специалността, за която аплайват.

Видях много изявления от претенденти за кметове на огромната Община Варна – с примерни заглавия " Моят проект за Приморски “.

Уважения.

Не видях обаче нито един проект от страна на моите съперници за специалността " областен кмет “.

И в това в действителност се състои огромната разлика сред тях и мен!

Ако желаете спокоен и дисциплиниран, незабележим  кмет, основан от партийната маса, който да чака подаяния от огромния кмет и от общината – аз не съм вашият човек.

Ако ви е необходим окуражен, изострен, активен човек, за който всичко е персонално – ще ме намерите в листата с кандидат-кметове.

С Бога напред!

Ваш: Неделчо Михайлов! "

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР