Фейсбук Малкият боец Стели от Варна претърпя успешна операция в болница

...
Фейсбук
Малкият боец Стели от Варна претърпя успешна операция в болница
Коментари Харесай

Малкият боец Стели от Варна се нуждае от средства за възстановяване след операция

 Фейсбук Малкият войник Стели от Варна претърпя сполучлива интервенция в болница Медикъл Парк, в турския град Измит, оповестиха за Varna24.bg неговите родители.

Момченцето обаче се нуждае от още средства за рехабилитазия и възобновяване. Ето какво показа неговата майка за медията ни:

" Както знете към този момент Стели е сполучливо опериран. След три седмици би трябвало да се върнем в Турция за съвещателен прегледи при трима лекари, в това число и рехабилитатор с цел да назначи рехабилитации на Стели, които ще се вършат там в Турция. За този интервал ние би трябвало да съберем сумата сред 10 и 15 000 лева След рехабилитациите, гръдният ни хирург ще каже след какъв брой време ще се махне импланта. След 3-4 месеца или след половин година, към момента не е ясно. За всичко това ще се заплаща, само че тогава ще имаме повече време да отреагираме. А в този момент нямаме. Затова приканвам хората с положителни сърца, в случай че може помогнете ни! ", показа Силвия Емилова. 

Както  Varna24.bg съобщи  Стелиян Стоянов Стоянов на 3 годинки от Варна. От раждането е с дисторция на гръдния панер. На 1,3 година детски експерти кардиолог и ортопед слагат диагнозата Pectus excavatum " тежка дисторция на гръден панер вид обущарски гърди в 3-4 степен. Преди интервенцията в Турция  положението му беше несигурно с хоринзонтално разположение на сърцето, пристъпи и затруднено дишане. Поради бързото нарастване на деформацията сърцето му беше на милиметри от прилепяне и беше въпрос на време да се стигне до сърдечна непълнота. Затова беше назначена интервенция, на която ме беше подложен имплант сред сърцето и гръдния панер.На всеки две години имплантът ще се сменя до цялостното възобновяване на детенцето. 

Повече информация за положението на Стели можете да получите от групата " С обич от сърце за Стели!

Дарителска сметка в лв.

IBAN BG86STSA93000025570070

Банка ДСК

Титуляр Стелиян Стоянов Стоянов

Гр.Варна 

НЕКА ПОМОГНЕМ!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР