Фейсбук Ганка Йорданова, майка на изчезналия край Варна Иван Йорданов, пусна

...
Фейсбук
Ганка Йорданова, майка на изчезналия край Варна Иван Йорданов, пусна
Коментари Харесай

Майката на изчезналия край Варна Иван: Търси се синът ми навсякъде! Лайкчета и сълзички не помагат!

 Фейсбук Ганка Йорданова, майка на изчезналия край Варна Иван Йорданов, пусна обезверен апел за подпомагане към всички в обществената мрежа, видя Varna24.bg

Ето какво написа дамата:

" Търси се синът ми на всички места! МОЛЯ всички вас, вижте фотосите. Който го види или към този момент го е срещал някъде, да се обади! МОЛЯ всички водачи: не подминавайте човек. Моля, споделяйте обществено! СПОДЕЛЯЙТЕ! Лайкчета и сълзички не оказват помощ!

Синът ми изчезна сутринта на 25-ти август. Той беше на техно празненство с доста чужденци наоколо до Аксаково, Варна, България. Моля, свържете се с мен или българската полиция, в случай че сте го виждали или в случай че имате някаква информация! "

Припомняме, че Иван Йорданов е на 28 години,  за последно е видян в гориста околност край с. Любен Каравелово, общ. Аксаково, където е бил на палатка с другари. 

Съобщението за изгубването му е подадено в полицията на 25.08.2019 година в 19,40 ч., а по данни на близки, е в неопределеност от към 04:00 ч. на 25.08.2019 г. 

Описание: Иван Йорданов е към 180 см. със едва телосложение, къса кестенява  коса и брада. Лицето му е продълговато, очите - кафяви.

Облекло: Бил е облечен със синя тениска и къси панталони, зелено горнище, обут с маратонки.

На 26.08.2019 година чиновници на ОД Министерство на вътрешните работи – Варна, благодарение на служебно куче, чиновници от РД ПБЗН и чиновници от горското стопанство в с. Любен Каравелово са претърсваха региона, в който за последно е видяно лицето. На 27.08.2019 година, група от над 40 чиновници на ОДМВР, чиновници от горското стопанство и жители още веднъж направиха претършуване в региона. В идващите дни издирването бе прекратено. До момента Иван Йорданов не е открит.  

Полицията прикани жителите, които имат информация за местонахождението на Иван Йорданов да позвънят на телефон 112 или да подадат сигнал в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР