Фейсбук Будни граждани сигнализират за изключително лоша инфраструктура на Терминал 2

...
Фейсбук
Будни граждани сигнализират за изключително лоша инфраструктура на Терминал 2
Коментари Харесай

Дупка до дупка на Терминал 2! Това ли е лицето на България?

 Фейсбук Будни жители алармират за извънредно неприятна инфраструктура на Терминал 2 в София, научи Sofia24.bg

Миналият месец стана ясно, че външни компании ще чистят летище София и че ще обновяват магазините на Терминал 2, само че за инфраструктурата никой не подхваща никакви ограничения. Асфалтовата настилка е в окаяно положение, а това е неприемливо.

Стана ясно, че сега новият концесионер работи по развиване на уеб страницата си, с цел да разреши опазване на парко място на летището, само че за инфраструктурата на терминала никой нищо не приказва, а явно тя има незабавна потребност от ремонт.

Това ли е лицето на България? Този въпрос си задъват хората, идващи или заминаващи в и от нашата страна.

Πpипoмнямe, чe някогашният тpaнcпopтeн миниcтъp Гeopги Toдopoв бe нeдoвoлeн oт ĸoнцecиoнepa нa лeтищeтo и cъщo зaплaши cъc caнĸции. Beднaгa cлeд тoвa " COФ Kънeĸт “ oбяви няĸoлĸo инвecтиции, ĸoитo пpaви нa cтoличния aepoпopт.

Ето и малко история по кое време и по какъв начин е основан Терминал 2:

На 27 декември 2006 година, в навечерието на присъединението на България към Европейски Съюз, е открит и новият Терминал 2. Сградата, издигната от австрийската компания Strabag, е построена върху повърхност от 56500 m², с спомагателна изложба дълга 200 m. Пропускателната дарба на новия терминал е 2500 пасажери в час пик. Оборудването на Tерминал 2 включва: 34 гишета за регистрация, седем пътнически ръкава, четири автобусни изхода, четири багажни ленти, многоетажен паркинг с 800 места.

Терминалът разполага с търговски зони на обща повърхност от 4000 m², предлагащи на пътуващите разнородни услуги – заведения за хранене, кафе-барове, магазини, туристически услуги и услуги за наемане на коли, банки и бюра за обмяна на валута. Годишният потенциал на Tерминал 2 е 2,6 милиона пасажери.

Надяваме се доста скоро обстановката на Терминал 2 да наподобява по различен метод и да бъде основана удобна среда за стотиците хора, преминаващи всеки ден оттова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР