Фейсбук Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:Намерете бивши съученици, състуденти,

...
Фейсбук
Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:Намерете бивши съученици, състуденти,
Коментари Харесай

Антон Любенов, ГЕРБ-СДС: Нека дадем шанс на Варна да продължи успешното си развитие!

 Фейсбук Бивши и сегашни студенти от
ВСУ " Черноризец Храбър ":Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! или.Антон Любенов е на 36 години, от Варна, приключил компетентност " Публична администрация “ във ВСУ " Черноризец Храбър ". Семеен, с две прелестни дъщери. Експерт в строителния отрасъл с доста сполучливо осъществени планове. Кандидат за депутат от листата на коалиция ГЕРБ-СДС Варна за идните парламентарни избори.

- Г-н Любенов, какво ви стимулира да се включите в предизборната конкуренция?

- Приех поканата на обединението ГЕРБ- Съюз на демократичните сили Варна да се кандидатирам за депутат, признателен съм за гласуваното доверие. Предприемач съм в областта на строителството. Приех предизвикването да вземам участие в предизборната конкуренция, защото реших, че задачите и приоритетите ми съответстват с тези на коалиция ГЕРБ-СДС. Сред значимите инфраструктурни проекти, на които държа, е построяването на втори Аспарухов мост, както и създаване на нов път, свързващ Аспарухово и Галата. Сред целите също по този начин са планът за автомагистрала " Черно море “, както и подсилване свлачището на " Трифон зарезан “. Много беше направено от екипа на кмета Иван Портних за възстановяване инфраструктурата на крайните квартали. Всички водещи булеварди в " Аспарухово “ и " Владиславово “ бяха ремонтирани. Свършена е доста работа и имам вяра, че сполучливите планове ще продължат, в случай че хората ни гласоподават доверие.

- Как се отрази пандемията на вашия отрасъл?

- Ако би трябвало да бъда прям, пандемията не съумя да съсипе строителния бизнес, даже в противен случай. Неочаквано даже и за мен, хората в тази пандемия взеха решение да влагат повече в строителство, в сравнение с да си икономисват парите. Съжалявам за останалите сектори, като туризма да вземем за пример, където рецесията е доста сериозна. 

- Как повлия политическата рецесия върху сектора?

- Политическата конюнктура в страната се отрази зле върху развиването на инфраструктурата във Варна. Временното държавно управление спря жизненоважни планове за морската столица. Вместо да се водят от ползите на народа, задачата беше компрометиране и злепоставяне на ръководещите преди тях.

Цените за жал от февруари месец тази година започнаха да се повишават нагоре, само че все пак ние се стараем да запазим цените доколкото е допустимо налични за жителите. Все още няма съществено покачване на крайния артикул при нас, по тази причина и търсенето на ново жилищно строителство сега е доста засилено.

Бих подсигурил, че в случай че ако хората се доверят още веднъж на политическа партия ГЕРБ в коалиция със Съюз на демократичните сили, ще успеем да пресечем това фрапантно нарастване на цените. Оптимист съм дори, че ще успеем да понижим част от тях. Затова приканвам хората да гласоподават на 14 ноември, като несъмнено бих се радвал да получа техния глас с преференция 120 от листата на ГЕРБ-СДС.

За да не бъда необоснован, ще отбележа, че има записани съглашения, които можеше да се прегледат от екипа на сегашния президент Румен Радев. В тези съглашения, подписани от ГЕРБ, се визират цените на тока, газа, водата. Затова връщането на власт на ГЕРБ ще възстановява живота.

- Какви са опциите за развиване на Варна, считате ли че градът е презастроен или има към момента опция за разгръщане?

- Варна е в действителност град в развиване. Това развиване разумно е на юг в посока " Аспарухово “ и " Галата “. Поради естествените дадености и близостта до морето ползата за застрояване и пазаруване на парцели там е максимален в последните две години. Смятам, че градът във всички направления се развиваше прекомерно сполучливо в последните години, по тази причина мощно имам вяра в положителния разсъдък и приканвам хората да спрем хаоса, на който сме очевидци. Това може да стане единствено с избора на ГЕРБ-СДС като ръководеща и водеща политическа мощ за страната.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР