Фейсбук Битката за изясняване на истината около надраното момиченце на годинка

...
Фейсбук
Битката за изясняване на истината около надраното момиченце на годинка
Коментари Харесай

Битката за истината около надраното момиченце във Варна продължава

Фейсбук Битката за изясняване на истината към надраното момиченце на годинка от Варна продължава. Както към този момент Varna24.bg заяви, майката на детето упрекна детегледачката му за жестоките белези, открити по бузките и ухото. От своя страна дамата разяснява за медията ни, че тя не би си разрешила в никакъв случай да посегне на дете, а дребното момиченце се е наранило единствено при буйна реакция. След обявата ни последва жарък спор в обществените мрежи, като коментиращите се разделиха в два " тима " в отбрана на майката и на детегледачката. 

След изказването на детегледачката Красимира Димитрова, до медията ни бе изпратен и нов коментар на майката на детето Кристина Пантова. Публикуваме го без редакторска интервенция: 

" Относно изнесената информация желая да заявя изрично, че не е правилно, че не сме заплащали спомагателен труд на детегледачката, че сме я карали да ни бъде слугиня, това са цялостни нелепости. Това и всичко казано във видеото е замазване на съответния случай, за който алармирах, за какво не отдели толкоз време да изясни за въпросното " самонараняване "?! Ако е било толкоз тягостно, колкото го разказва най-малкото щеше да се отдръпна, в случай че не й харесва. Нали е с богат опит и работа постоянно може да си откри.

Във въпросния ден се прибрах, видях детето в това положение. Реших да премисля обстановката и да не й мятам обвинявания, без да прегледам обширно детето. Но когато я изпратих и видях зад ухото на детето, нокти на огромен човек, кръвонасядания, ухото й беше мораво алено, като затихнаха червенините излязоха две доста симетрично синини по двете бузи на лицето, които са от притискане и ощипване. Обадих се да я попитам по какъв начин тъкмо се одра по този начин детето ми? 

Започна да пелтечи и нищо не ми изясни. Каза, че на открито нямали проблем, казусът бил у дома. Това съответен отговор ли е? Втори път я попитах по какъв начин тъкмо се надра детето ми? Започнала да си върти главата, " не знам, аз не съм я драла. " Не й повярвах и й споделих че сме дотук. Направихме на щерка ми нужните проучвания. Те споделят всичко. Няма какво повече да кажа по това видео, в което не се приказва за казуса, за който алармирах, а се приказва за някакви цялостни безумици, че съм желала подредени по цвят бурканчета и употреба на труд. Пълен парадокс. Имах едни естествени условия. Първоначално да свикне детето с нея почасово, след това на цялостен работен ден, и като е поела ангажимент към нас да няма други задължения към други деца, тъй като ще е на заплата и изключителното време в което ни е нужна - го плащаме в допълнение. Това беше ангажимента ни. Нищо общо с това, което приказва. И отново да кажа: Защо по дяволите тя приказва единствено за ангажиментите ни и какви сме били ние, а не изясни по какъв начин детето ми се подреди по този начин единствено. Отговор: Защото не знае защо да се хване и кой път да хване. И къде беше 20 дни след станалото, в кома ли изпадна, като огласих случая, триеха се, блокираха се фейсбук профили. Защо не застана по-късно незабавно и не се отбрани, аз не бях ли в потрес от станалото?! Как застанах с името си и с глава на раменете упрекнах въпросното лице в това издеятелство?! За мен истината е една-детето ми беше физически засегнато от тази жена и ще съборя света да го потвърдя!!! ".

И двете страни са твърдо решени обаче да пазят истината и правата си в съда, като обявиха, че застават зад думите си на 100 %.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР