Фейсбук виж галерията Моля, споделете, приятели! Така започва поста си във

...
Фейсбук виж галерията
Моля, споделете, приятели! Така започва поста си във
Коментари Харесай

Полицейска кола замесена в неприятен инцидент, изкараха виновен друг

Фейсбук виж галерията Моля, споделете, другари! Така стартира поста си във Facebook Иван Георгиев. И споделя: На 17.02.2018 година към 17:15 ч. непозволено ми беше формиран акт за определяне на административно нарушаване. Беше открито ПТП на пътя от хижа "Алеко " към кв. "Драгалевци ", на към 6 километра преди "Драгалевци " с присъединяване на два автомобила. Моят - Audi 80 с регистрация А 6140 МР и автомобил на столична община, модел Great Wall Voleex с регистрация СА0469ХА, ръководен от Х.И.А. 
ПТП-то не беше породено от моя автомобил, а от автомобила на столична община. Местопроизшествието беше на продължен десен завой, настилката беше заледена и заснежена, не беше опесъчено и нямаше маркировка на пътното платно. Управлявах колата си със съобразена скорост 25-30 км/ч, директно преди завоя понижих скоростта. Автомобилът на Столична който се движеше зад мен, без да съблюдава нужната отдалеченост поради пътната настилка, не понижи задоволително скоростта и ме удари в задната част на автомобила.
Заради инерцията и заледения сектор колата на столична община, откакто се удари в задната част на автомобила ми, продължи по инерция и повреди цялата дясна част на автомобила ми, след което колата на столична община се блъсна в дърво, директно преди скален скат, висок към 3-4 метра. След като се случи конфликта, уведомихме КАТ за ПТП-то, те пристигнаха към час по-късно. Полицаите в автомобила на столична община и катаджиите в новодошлия автомобил на КАТ са сътрудници и наподобява, се познаваха, тъй като ясно си личеше, че не се виждат за пръв път. 
Обяснявах на катаджиите по какъв начин колата ме блъсна в задната част на автомобила ми, разследване на несъобразената им скорост, заледения сектор и неспазването им на отдалеченост. Органите на КАТ не ми разрешиха да потвърдя правотата си като пострадал, тъй като се познаваха и имаха персонални взаимоотношения с служителите на реда в автомобила на столична община и ми сформираха акт като провинен за произшествието. 
Няма по какъв начин аз да съм управлявал автомобила си с несъобразена скорост и да бъда отговорен за настъпилото произшествие, откакто съм блъснат откъм гърба. В автомобила си имах три лица, които са очевидци на ПТП-то. Резултат: формиран ми е акт за ръководство с несъобразена скорост, а моят автомобил е ударен откъм гърба. Оставам мненията и умозаключенията на вас. Нека Бог закриля нашата чиста и свята страна и още повече нашите неопетнени органи на реда, които ни закрилят и пазят!
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР