Фейсбук Размерът на снимката е точно за корица на бизнес-страница! Само

...
Фейсбук
Размерът на снимката е точно за корица на бизнес-страница! Само
Коментари Харесай

Такава гавра Щабът не помни

 Фейсбук " Размерът на фотографията е тъкмо за корица на бизнес-страница! Само споделяме... Също по този начин ще стои доста хубаво и цветно, изключително в този момент по Коледа, на витрините на обектите.... А към този момент забелязахме много споделяния в нюзфийда ни и би трябвало да ви кажем, че също е готино ".

Това написаха от " Сдружението на заведенията в България " на формалната си фейсбук страница. Дали и до каква степен този пост е подходящ - това оставяме да прецените вие, нашите постоянни читатели на Varna24.bg .

През лятото на 2013 година Сдружението на заведенията в България е публично записано като юридическо лице с нестопанска цел, признат е Устав и е определен Управителен съвет, с ръководител Емил Коларов. Водеща цел на СЗБ е да подкрепя, предизвиква, съставлява и пази ползите на притежателите на заведения при осъществяване на активността им. Сдружението е отворено за участие на физически и юридически лица, които са съгласни да поддържат неговите цели. Основните цели на СЗБ са:

Да съставлява и пази ползите на членовете си, в качеството им на притежатели на заведения.

Да съставлява сектора пред държавни и общински институции за отбрана на ползите на членовете на сдружението и на представителите на дребния и междинен бизнес в бранша;

Да спомага при договарянето на по-добри условия за членовете си с снабдители на артикули и услуги за възстановяване конкурентоспособността на членовете на Сдружението;

Да сложи основите за разработване на Кодекс за взаимопомощ и преданост сред участниците в сектора.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР