Фейсбук (Facebook) изпревари очакванията на анализаторите за приходите си през

...
Фейсбук (Facebook) изпревари очакванията на анализаторите за приходите си през
Коментари Харесай

Фейсбук изпревари очакванията за растежа на тримесечните си приходи

Фейсбук (Facebook) изпревари упованията на анализаторите за приходите си през миналото тримесечие и означи, че вижда признаци на непоклатимост при продажбите през април след внезапния спад през март, което е още един сигнал, че софтуерните колоси могат да преодолеят по-лесно от други браншове икономическите разтърсвания поради коноравируса, съобщи Ройтерс.

Социалната мрежа заяви, че приходите й от реклама са останали съвсем без смяна през първите три седмици на април по отношение на същия интервал предходната година - първи симптом за възобновяване след сериозния спад на приходите през март поради ограничаващите ограничения по света, въведени като част от битката против ковид.

Приходите през първото тримесечие са нарастнали с 18 %, най-бавния ритъм до момента, излиза наяве от показания нощес тримесечен доклад. Анализаторите чакаха напредък на приходите с 16 на 100. Продажбите на реклами, които съставляват съвсем задачите доходи на Facebook, са се нараснали със 17 на 100 до 17,44 милиарда $.

"Фейсбук " предприе нови ограничения против дезинформация за ковид

Facebook предизвестява, че приходите от реклама ще се забавят през идните месеци, като през март към този момент са се забавили поради последствията от ковид, добавя ДПА.

Най-голямата в света онлайн обществена мрежа има 100 милиона нови консуматори през първото тримесечие, като общият брой е достигнал 2,6 милиарда. Това е забележителен напредък на фона на към 50 милиона нови консуматори на тримесечие нормално.

Акциите на Facebook нарастнаха с към 10 % след приключването на формалната търговия.

В доклада се отбелязва, че компанията се сблъсква с невиждана неустановеност на бизнес вероятностите си през пандемията.

Коментарите са правени, откакто рекламодателите в обществената мрежа ограничиха разноските си през март и април тъй като доста дребни и междинни компании, от които Facebook зависи, са наранени от рестриктивните мерки, свързани с битката против ковид.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР