Фестивалът включва две събития: “Ваканция, ура!“ с домакин Банско -

...
Фестивалът включва две събития: “Ваканция, ура!“ с домакин Банско -
Коментари Харесай

Банско ще бъде домакин на фестивала на училищните оркестри

Фестивалът включва две събития: “Ваканция, ура! “ с хазаин Банско - в края на образователната година, и в Каварна - в края на ваканцията, под надпис „ Училище, ура! “.

„ Целта ни е да притеглим публичното и институционалното внимание към позитивните практики и изгодите за младежите и обществото от поддръжка за учебните оркестри. Вярваме, че Фестивалът на учебните оркестри ще способства за създаване на настоящ модел за възобновление на традицията на учебните оркестри, оценка и поддръжка на работата на музикалните педагози, работещи с децата и младежите в учебните оркестри и основаване на партньорска мрежа за продан на положителни практики с организации, които поддържат развиването на учебните оркестри “ – споделят уредниците от Асоциация Фестивалите в България и Община Банско.

„ Ваканция, ура! “, ще се организира в гр. Банско от 23.06. до 26.06.2022 година Концертната стратегия се показва в два дни, 24 юни и 25 юни, в два часови пояса: концертен блок 1 от 11:00 ч. до 13:00 ч.; концертен блок 2 от 18:00 ч. до 20:00 ч. Съпътстващите стратегии на фестивала включват: анимационна стратегия за участниците и семинарна стратегия за ръководителите на учебните оркестри със заинтригувани учебни управления, композитори, преподаватели и други

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР