Фестивалът, организиран от рапъра Травис Скот, трябваше да внесе доза

...
Фестивалът, организиран от рапъра Травис Скот, трябваше да внесе доза
Коментари Харесай

Можеше ли Травис да предотврати трагедията на Astroworld? Рапърът коментира, Кайли го защити

Фестивалът, проведен от рапъра Травис Скот, трябваше да внесе доза нормалност във всекидневието на десетки хиляди, само че ужасяващ случай беляза събитието. Най-малко 8 души починаха, а десетки бяха ранени след меле на Astroworld. 

Разследването продължава, а от полицията в Хюстън обявиха, че по информация на присъстващи, някой от публиката е инжектирал опиати в хората. Междувременно в американски издания се появяват от ден на ден и повече свидетелски разкази, а потърпевши в мелето към този момент завеждат каузи против Травис Скот.

Виж още: Ник Джонас и Приянка Чопра с неповторимо имение за 20 млн., посрещнаха специфичен празник 

Всичко в действителност стартира, до момента в който самият Травис е на сцената. Появиха се и обвинявания, че рапърът е траял с шоуто, макар че мелето стартира точно в тесния периметър към сцената - т.е. пред него. Все отново той приключва концерта, а по-късно се появи и първата му реакция. " Толкова съм ужасяващ от случилото се нощес. Моля се за потърпевшите на Astroworld и фамилиите им. Полицията в Хюстън може да разчита на цялостното ми подпомагане при следствието на трагичния случай. Ще работя с общността на Хюстън, с цел да оказа помощ за възобновяване на фамилиите в потребност. Благодаря на полицията, пожарната и незабавната помощ, които се отзоваха неотложно ", написа той. 

Междувременно доста световноизвестни реализатори реагираха на случилото се. Бионсе съобщи, че в мислите си е с всеки, станал жертва по някакъв метод на нещастието в Хюстън. " Моля се за фамилиите и обичаните хора на жертвите ", написа тя. 

Виж още: Професионалният спорт е общата им пристрастеност! Двойки, които съчетават любовта и състезанията 

Кайли Дженър, дамата до Травис, също съобщи, че ще се моли за всички, потърпевши на фестивала, само че и за Травис, който, по думите ѝ, е извънредно угрижен за всеки един негов почитател и присъстващ в злощастната вечер. " Искам да е ясно - не сме знаели за нито един съдбовен случай преди да бъде публично оповестено ", прецизира тя, отговаряйки на обвиняванията, че Травис е траял с шоуто, макар че пред него се е разигравала същинска покруса. 

Роди Рич, който също бе част от фестивала, разгласи, че ще подари хонорара си на потърпевшите. Кид Къди дефинира случилото се като " печален, ши*ан ден, дребосъче ". SZA пък написа, че е останала без думи и е в потрес от събитията.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР