Фестивалът на Стоте войводи“ започна в Сливен. Два дни в

...
Фестивалът на Стоте войводи“ започна в Сливен. Два дни в
Коментари Харесай

Владо Михайлов и Никеца пяха с Р.I.F. на Фестивала на 100-те войводи в Сливен

„ Фестивалът на Стоте войводи “ стартира в Сливен. Два дни в Градската градина локални производители оферират своята продукция, а програмата включва разнородни осъществявания.
Началото на първата вечер сложиха сформира от Сливен и района. Кметът Стефан Радев откри Фестивала и поздрави всички присъстващи. Радвам се, че още веднъж сме дружно тук, където нашите млади гении се изявяват сполучливо, където локалните компании оферират качествени артикули. В предишното, когато се е провеждал сливенският панаир, в града ни е имало доста мощен предприемачески дух, който през днешния ден се възражда “, сподели кметът.
От 20 ч. на откритата сцена излезе българският рок артист Тома Здравков и неговата група.
Програмата продължи с група Р.I.F., чиито специфични гост-изпълнители бяха Владо Михайлов и Никеца, които публиката мощно приветства.
През втория ден – 17 септември, фестивалната стратегия ще стартира за най-малките в 11 ч. с представлението „ Вълшебно странствуване “ на Държавния куклен спектакъл. От 18 ч. със свои осъществявания на сцената ще излязат самодейни сформира от Сливен, на сливенския Ансамбъл за национални песни и танци от 19 ч. Истинска фолклорна палитра ще предложат на публиката оркестър „ Канарите “ от 20 ч. Вечерта ще приключи с осъществявания на известната певица Джена. Тя ще се качи на откритата сцена от 21 ч.
И през двата фестивални дни посетителите в Градската градина ще имат опция да опитат и да се насладят на разнообразната локална продукция. Да научат повече за процеса и технологията по нейното произвеждане. На алеите в Градската градина са ситуирани шатри на производители на билки, вино, салами, мед и други
Организатор на проявата е Община Сливен.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР