Фермерска компания трябва да плати повече от 100 000 британски

...
Фермерска компания трябва да плати повече от 100 000 британски
Коментари Харесай

Фермата е осъдена да плати 100 000 британски лири, след като блъскаща се крава избяга и уби учител по време на семейно пътуване

Фермерска компания би трябвало да заплати повече от 100 000 английски лири, откакто преподавател беше погубен от блъскаща се крава, която се беше освободила от кошарата си на плантация, в която беше отседнала със фамилията си.

Мариан Клоуд изкрещя и беше хвърлена във въздуха като парцалена кукла, когато животното я атакува, тя беше преобърната през ограда, където лежеше умираща, поддавайки се на пострадванията си два дни по-късно в болница. Нападението пристигна, до момента в който тя вървеше по пътека по време на фамилна почивка в Нортъмбърланд през 2016 година с дребните си внуци, разследване за гибелта й.

Днес партньорството на JM Nixon, което ръководи фермата, беше санкционирано със £72 500 и беше наказано да заплати също £34 700 разходи, плюс спомагателна такса за жертви от няколкостотин паунда. Том Гент, от земеделския бизнес, сподели, че активите ще би трябвало да бъдат продадени, с цел да се извърши заплащането, и съдията даде на компанията 12 месеца за заплащане.

61-годишната начална учителка от Голям Манче...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР