Фермерите от Болярово излизат с нови искания заради загубите, които

...
Фермерите от Болярово излизат с нови искания заради загубите, които
Коментари Харесай

Фермерите от Болярово излизат с нови искания към държавата

Фермерите от Болярово излизат с нови претенции поради загубите, които търпят от наложената възбрана за търговия и напредване на добитъка. Повече от 20 дни те чакат резултатите от вторите проби за определяне - има ли чума по дребните преживни животни в района.


Животновъдите упорстват да се анулира наложената карантина, защото животните стоят близо 60 дни затворени в оборите.

Все още няма решение на проблема с вземането на втори проби от стадото на Ана Петрова от Болярово. Доброволците, които охраняват овцефермата й, приготвят митинг в събота.

От Българска социалистическа партия настояха за оставките на земеделския министър Румен Порожанов и министъра на вътрешните работи Валентин Радев поради казуса с чумата по животните. От ГЕРБ дадоха отговор, че институциите са си свършили работата.
 Още няма резултати от вторите проби за чума по животните, от Българска социалистическа партия желаят оставки Още няма резултати от вторите проби за чума по животните, от Българска социалистическа партия желаят оставки
Отново остра полемика за чумата по животните. Все още не са излезли резултатите от вторите проби, взети в радиус от 20 км към петте огнища с чума в...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР