Ференцварош и ЦСКА Москва завършиха 0:0 в двубой от 4-ия

...
Ференцварош и ЦСКА Москва завършиха 0:0 в двубой от 4-ия
Коментари Харесай

ЦСКА Москва измъкна първа точка в Лига Европа

Ференцварош и ЦСКА Москва приключиха 0:0 в дуел от 4-ия кръг на груповата фаза в шампионата Лига Европа. И двата отбора са в групата на българския първенец Лудогорец.

Още в 5-ата минута унгарците пробваха да открият резултата, само че Акинфеев мазета кълбото напред.Три минути по-късно ЦСКА отвърна с рискова офанзива, като Чалов с глава стреля към вратата на домакините след пас на Магнусон, само че вратарят на домакините се оправи със обстановката.

В 29-ата минута Магнусон опита удар от далечна отдалеченост по посока вратата на Ференцварош, само че топката мина над напречната греда.

Така двата отбора се отдръпнаха на отмора при 0:0.

ЦСКА пропусна златен късмет в 50-ата минута на дуела, когато Чалов още веднъж беше на голова позиция, само че не съумя да осъществя. Четири минути по-късно Харатин опитва мерника си с отдалечен удар, само че той беше спрян от защитник на московчани.

В 62-ата минута единствено блестяща демонстрация на Акинфеев оставиха ЦСКА в мача, както и защитата на гостуващия отбор. Златна опция за ЦСКА пропусна Сигурдсон в 65-ата минута, когато от няколко метра на празна врата не откри задачата.

Чалов пропусна от отлична опция да прониже вратата на унгарците в 78-ата минута на срещата. В добавеното време на дуела руснаците останаха с човек по-малко след червен картон на Набабкин.

Така в последна сметка двата отбора не излъчиха победител, завършвайки 0:0. В класирането Ференцварош е на 3-ото място с 5 точки, а ЦСКА е на 4-ото място с 1 точка. Лудогорец е втори с 6, а водач е Еспаньол с 10.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР