Феновете нямаха време да се зарадват на момичето, което прекара

...
Феновете нямаха време да се зарадват на момичето, което прекара
Коментари Харесай

Кафелникова се издъни - пусна си по погрешка селфи, от което...

Феновете нямаха време да се зарадват на момичето, което прекара една година в Бали, пробвайки се да се възвърне и промени живота си, когато още веднъж се появи причина за безпокойствие.



Наскоро се появиха фотоси в Инстаграм и истории за моделката, в които тя театралничи с торбички със неразрешени субстанции на лицето си, написа Peopletalk. В поста си Кафелникова уточни, че прави „ маска преди Седмицата на модата”. И маркирала фотографията без стикер като „ версия за най-хубави другари “. Но, наподобява, тя се объркала и разгласила всичко в общественото пространство.

Скоро провокативните фотоси изчезнаха, а момичето разгласява нови - на маса в кафене, отбелязвайки, че желае да живее необикновен, само че персонален живот. Всичко това допуска, че моделката още веднъж може да се върне към зависимостта, от която се пробва да се отърве отдавна.

В същото време самата Алеся съобщи в скорошно изявление в предаването „ Tender Editor “, че след завръщането си от Бали е схванала и преосмислила доста неща. Например, че тялото й е храм и би трябвало да се грижи за него. Моделката даже се сдобри с татко си след нескончаем спор.
Кафелникова обаче имаше от какво да страда. Момичето призна, че към момента има усеща към бившето си гадже рапъра Pharaoh, с който претърпя тежка разлъка.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР