Феновете на Stranger Things са изпълнени с горчиво вълнение, тъй

...
Феновете на Stranger Things са изпълнени с горчиво вълнение, тъй
Коментари Харесай

Актьорският състав на `Stranger Things` се събира отново, тъй като последният сезон официално започва продукцията

Феновете на Stranger Things са изпълнени с горчиво неспокойствие, защото истинският актьорски състав се събира още веднъж, с цел да стартира публично продукцията за последния и финален сезон на сериала.

В чест на крайъгълния камък, Netflix нервира сезон 5 с невиждана до момента фотография на събрания още веднъж актьорски състав, когато започнаха фотосите тази седмица. Феновете с неспокойствие чакаха новия сезон, защото феновете бяха оставени на скалата в края на сезон четири, когато Мъри и Хопър героично победиха тайфа смъртоносни демогоргони във вселената Upside Down, давайки късмет на бандата другари да спасят дребния град Хоукинс от злото.

Производството на новия сериал беше спряно за малко заради стачката на сценариста, само че в този момент всичко се връща на пистата с новия сериал, който се чака да излезе през 2025 година В понеделник вечерта Netflix се обърна към Instagram, публикувайки всички - нова черно-бяла групова фотография от сезон пет с надпис: „ THIS IS A CODE RED STRANGER THINGS 5 продукци...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР