Феновете на Преслава са във възторг - любимката им заряза

...
Феновете на Преслава са във възторг - любимката им заряза
Коментари Харесай

ЧУДО! Преслава спря да пудри нослето и тръгна на фитнес!

Феновете на Преслава са във екстаз - любимката им заряза коката и остави нездравословния живот в предишното. Близък до фолкдивата показа пред „ Уикенд ”, че към този момент повече от месец, откогато се заби с „ добре облечения предприемач ” Павел Лазаров - Павката, Петя Колева е спряла да „ пудри ” нослето с бело. Татуираното й гадже я подтикнало да загърби дрогата и да тръгне постоянно на фитнес.

Приятелят на Преси акцентира, че певицата и любовникът й всеки ден се потят с уредите на първокласен столичен салон за бодибилдинг. По гледище на Павката 33-годишната добричлийка даже си е взела експерт, който да я поучава какви извършения да прави, с цел да опази секси формите си. За се укрепи резултата от здравословната цялостна смяна, брюнетката е почнала и диета, която напълно изключила алените меса от менюто на звездата. Така от няколко седмици Преслава не вкарва друга мръвка в устата си, с изключение на пиле и риба. По рекомендация на диетолог по четири пъти дневно пък певачката хрупа пресни плодове и зеленчуци.

Малкото свободно от участия време Преслава към този момент употребила за разходки и развлечения, вместо за шмъркане на колумбийски екстри в сумрачни жилища със зомбирани приятели. За 180-градусовия житейски завой на най-оборотната ни пресечка е „ отговорен ” спряганият като наркобос Павел Лазаров. Грандамата на чалгата сподели за сефте новото си завладяване точно на рождения си ден на 26 юни, когато чукна 33 лазарника. Петя Колева има спекулация с предприемач с мутренски профил. След като задявката стана обществена загадка, Преслава публично удостовери връзката си с Павел Лазаров. Преди да закове певицата, мачото се е радвал на прелестите на плеймейтките Златка Райкова и Мария Цветкова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР