Феновете на Локо Сф със сигурност са много доволни от

...
Феновете на Локо Сф със сигурност са много доволни от
Коментари Харесай

Данило Дончич носи червено-черната идея в себе си

Феновете на Локо Сф сигурно са доста удовлетворени от победния дебют на Данило Дончич, тъй като той беше против огромния противник - Славия. Да, " червено-черните " играха по-добре от " белите " и справедливо завоюваха в " Овча купел " и по този начин събраха 9 точки от 9 кръга от началото на сезона.

Работата на Данило Дончич занапред ще бъде оценена, тъй като след един мач постоянно е рано да се вършат заключения за треньор. Само ще кажем, че когато един човек е играл в един тим, а по-късно това е бил там и като помощник-треньор, той познава ситуацията. Знае идеалите на Локо Сф и носи " червено-черната " концепция в себе си.
 Дончич след сполучливия си дебют за Локо (Сф): Поздравявам момчетата за борбата
Дончич след сполучливия си дебют за Локо (Сф): Поздравявам момчетата за борбата

" Това, което желаех да трансформира, го трансформирах "

Ходът с назначението на Дончич несъмнено е отличен за управлението на " железничарите ". Първо, че той доста добре знае какво е Локо Сф, а и второ - към този момент натрупа огромен опит на пейката.

Да, това се случи главно в Малта, където води Сан Гван, Флориана, Слиема Уондърърс, Тариен Роувърс, Моста, Сейнт Андрюс и Валета. Но 54-годишният сърбин работи и в други страни - Кипър с Етникос Ахна и Бахрейн с Ал Наджима. Така че той наподобява подготвен да води сполучливо Локо Сф. Какви ще се обаче неговите резултати - времето ще покаже, осведоми " Мач Телеграф "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР