Феновете на кралската четворка, която включва Хари, Меган, Кейт и

...
Феновете на кралската четворка, която включва Хари, Меган, Кейт и
Коментари Харесай

Пътищата на принц Хари и принц Уилям се разделят...

Феновете на кралската четворка, която включва Хари, Меган, Кейт и Уилям, би трябвало да се приготвят за огромните промени, които предстоят пред обичаните ни членове на кралското семейство.

Дори откакто се ожени за Кейт, Уилям продължи да се появява дружно с брат си на събития и принцовете изглеждаха като неотлъчно дуо. Но това не на път да се промени след сватбата на Хари и Меган през май тази година.

Вижте един от най-сладките моменти на кралската четворка ТУК >>>

Кралския сътрудник за вестник The Sunday Times споделя, че е време за принцовете да си разпределят кралските отговорности и отговорности, което значи, че Хари и Уилям потеглят по собствен личен път, разграничени един от различен. Двамата считат да си поделят двореца Кенсингтън, както и семейството и да основат "два обособени Двора ", в които съпругите им също да заемат своите равностойни позиции.

 хари уилям Getty/Gulliver

Новината е шокираща и доста значима за почитателите на двамата братя, които имат страхотна връзка между тях и постоянно очароват, когато участват на събитие дружно. За страдание тези изяви са на път да приключат, изключително след появяването на бебето на Меган и Хари напролет на 2019-та година. Тогава двамата ще би трябвало да се реалокират в по-голям дом и ще бъдат много по-заети.

Източник, непосредствен до Двореца, споделя следното:

Братята си бяха огромна опора и постоянно разчитаха един на различен, изключително след гибелта на майка им. Но в този момент имат свои фамилии и към този момент няма по какъв начин да са толкоз близки като преди.

Разбираемо е, че Хари и Уилям желаят да се концентрират повече върху фамилиите си, изключително откакто Хари и Меган чакат първото си дете, само че се надяваме, че към момента ще можем да виждаме това кралско дуо дружно на специфични събития.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР