Феновете на Джон Тородеа и Лиза Фокнър ще могат да

...
Феновете на Джон Тородеа и Лиза Фокнър ще могат да
Коментари Харесай

Джон Тороуд настоява, че той и съпругата му Лиза Фокнър „просто са себе си“ за новото телевизионно шоу

Феновете на Джон Тородеа и Лиза Фокнър ще могат да видят вътрешността на брака им както в никакъв случай до момента, защото те се сплотиха за нов сериали.

Двойката, която се ожени през 2019 година, се завръща на екрани с нова петседмична поредност за храна, озаглавена John & Lisa’s Food Trip Down Under, където карат из Западна Австралия, пробвайки локална храна и вино. Джон, който е роден и израснал в ‌Мелбърн, преди да се реалокира в Мейтланд, беше разчувствуван да изследва нови елементи на Австралия за поредицата - и да има брачната половинка си до него.

Това не е първото шоу, Джон, 58 и Лиза, 51, са правили дружно, откакто преди този момент са си сътрудничили в кулинарното шоу ‌John and Lisa's Weekend Kitchen. Двамата споделят, че почитателите получават ясна визия за брака им, защото постоянно са били заснемани по време на път и са не запомнили, че камерите са там.

Вместо да работят съгласно камерите, те настояват, че са се отпуснали в снимане и по този метод тяхната естествена динамичност се озовава на ек...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР