Феновете на бокса се нахвърлиха върху ютубъра KSI за избора

...
Феновете на бокса се нахвърлиха върху ютубъра KSI за избора
Коментари Харесай

Набедиха български боксьор за неонацист

Феновете на бокса се нахвърлиха върху ютубъра KSI за избора да се бие против Иван Николов. Запалянковците оповестиха българинът за неонацист поради татуировките по тялото му. KSI разгласи, че ще се бие с двама противници в една вечер на 27 август. Другият му съперник е Swarmz – известен рапър, който в никакъв случай не се е качвал на кръга. Първоначално KSI трябваше да се изправи против Алекс Уасаби, само че американеца се отдръпна от срещата поради разтърсване.

След оповестените фотоси на Николов почитателите се загледаха в татуировките на българина. На една от тях ясно написа „ White power “, на лявата му предмишница има надпис Blood & Hounor, което е име на известна неонацистка скинхед група основана в Англия през 1980. Споменават се и още татуировки като една от тях е свастика.

Татуировките на Николов бяха упоменати за първи път от един от предходните му противници – Даниел Бленда дос Сантос. Той изрази недоволството си от тях, когато двамата се биха през април. Дос Сантос завоюва с нокаут в първи рунд и по-късно разгласи „ Когато видях татуировките му, някои от които са с расистко наличие, желаех да го нараня. Не съм отчаян, че имахме къс пердах “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР