Фенове на Манчестър Юнайтед нахлуха на терена на стадион „Олд

...
Фенове на Манчестър Юнайтед нахлуха на терена на стадион „Олд
Коментари Харесай

Чудо в Англия! Фенове на Манчестър Юнайтед нахлуха на терена преди мача с Арсенал

Фенове на Манчестър Юнайтед нахлуха на терена на стадион „ Олд Трафорд “ в символ на митинг против притежателите на клуба от семейство Глейзър. Това се случва няколко часа преди дербито на 34-ия кръг от британската Висша лига против Ливърпул.

Привържениците се събраха и пред хотел " Lowry ", където футболистите на „ алените дяволи “ са отседнали преди мача, където се очакваше да се съберат към 10 000 фена.

Предварително се знаеше, че ще има митинги против притежателите от фамилия Глейзър и градските управляващи и клубът бяха нащрек, само че като повсеместност и основало се напрежение, последователите изненадаха органите на реда.

Много от тях към момента са ядосани на управлението поради присъединяване им в провалилата се Европейската Суперлига. Запалянковците възпламениха факли и димки, а също по този начин опънаха и транспаранти против управлението.

Засега се знае, че противоепидемичните ограничения не са нарушени, защото хулиганите не са стигнали до съблекалните. Така към този момент протоколът, касаещ Covid-19 не е незаконен, което е положителната вест в интерес на провеждането на дербито.

Манчестър Юнайтед приема Ливърпул от 18:30 часа българско време по-късно през днешния ден. Ако Ливърпул победи Юнайтед, то Манчестър Сити ще е новият първенец на Англия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР