Фенове на Ливърпул са започнали да купуват билети за секторите,

...
Фенове на Ливърпул са започнали да купуват билети за секторите,
Коментари Харесай

Фенове на Ливърпул купуват билети за секторите с привърженици на Ман Сити, полицията е нащрек

Фенове на Ливърпул са почнали да купуват билети за секторите, предопределени за последователи на Манчестър Сити за полуфинала за ФА Къп сред двата тима, който ще се играе на 16 април на " Уембли ". Очакванията са мърсисайди да продадат всичките 34 000 билети, които се поставят на клуба за този конфликт. Това обаче не може да се каже за Манчестър Сити. Феновете на „ жителите “ могат да купуват до четири билети на човек. Въпреки че клубът се е договорил с ФА тези билети да не бъдат пускани на свободна продажба, във вторник вечерта в интернет се появиха голям брой пропуски за секторите на Сити, които бяха пуснати за продажба на номинална стойност.

От полицията към този момент са осведомени за организацията на почитателите на Ливърпул да се снабдяват с тези билети, и ще вземат всички ограничения, с цел да не се позволява ексцесии по трибуните.

Официалният представител на „ Уембли “ също разгласи, че в случай че почитатели на неприятелски тим бъдат разпознати в браншове на последователи, които са отредени за другия отбор, ще бъдат неотложно извеждани от стадиона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР