Фенове на Арсенал от Добрич и Варна посрещнаха на летището

...
Фенове на Арсенал от Добрич и Варна посрещнаха на летището
Коментари Харесай

Сеад Колашинац с подарък от Арсенал България

Фенове на Арсенал от Добрич и Варна посрещнаха на летището в морската столица футболиста на "артилеристите " Сеад Колашинац.

Той дойде у нас за контролата сред националните тимове на България и Босна и Херцеговина.

Тихомир Маринов от клон Добрич на формалния фенклуб на Арсенал, дружно с представител на клона във Варна посрещнаха родения в Германия футболист, който дойде в България, с цел да се причисли към сътрудниците си от националния тим на Босна и Херцеговина.

Колашинац се снима с чакащите го почитатели, които му подариха шалче на българския фенклуб на отбора от Лондон.

"Винаги, когато футболист на клуба пристигна в България, използваме опцията, с цел да покажем почитание и благодарност към труда на момчетата, които пазят цветовете на обичания ни тим " разяснява PR-ът и член на УС Петко Александров.

"Алишер Усманов, Пирес, Люндберг, Вилтор, Леман, Ван Перси, Хлеб са единствено част от имената, които сме посрещали по разнообразни мотиви на родна земя. Всяко посрещане има своята история, само че незабравимо ще остане идването на Лиъм Брейди, който бе част от треньорския щаб на националния тим на Северна Ирландия преди няколко години. Настана блъсканица на летището и някой извика "Ето го Брейди " и го наобиколихме, снимахме се, само че се оказа, че това е масажистът на тим, който беше изклюително прелестно сюрпризиран от топлото посрещане. Измъкнахме се неособено ловко от обстановката, когато въпреки всичко Брейди се появи, само че от този момент имаме подписана фотография от Роби Кийн, която е секунди откакто е изпуснал дузпа против Арсенал с екипа на Тотнъм " - спомня си през смях Петко Александров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР