Фенове из социалните мрежи масово коментират ситуацията с Младен Кръстаич

...
Фенове из социалните мрежи масово коментират ситуацията с Младен Кръстаич
Коментари Харесай

България осъмна с ново име на националния селекционер. Фенове са бесни: Излага се!

Фенове из обществените мрежи всеобщо разясняват обстановката с Младен Кръстаич и националния тим. Повечето от тях недоволстват за какво сръбският експерт не подава оставка след слабите резултати.
Последните ни два мача приключиха с две загуби с по 0:2. Първо Литва ни победи в София в международна подготовка, а нощес преклонихме глава и пред Албания в Тирана, написа Блиц.
„ Този човек към този момент има ново име. Прекръстен е на Гладен Кръстаич. Той е непрекъснато гладен, само че не за триумфи, а за пари. Има си контракт индивидът, получава си заплатката и не желае да си върви “, пишат почитатели.
Други настояват следното: „ Понеже Гладен Кръстаич има и немски паспорт, поражда проблем с уволнението му. Трябва да му бъдат изплатени към 200 000 евро вкупом, тъй като договорът му е чак до другото лято. Затова той си трае, не си потегля самичък и на всичко от горната страна безочливо нападна родния ни футбол и БФС “.
„ Колкото и да е Гладен, акълът му ще пристигна и ще подаде оставка. Този човек не вижда ли, че по този метод единствено се излага “, пишат още ентусиастите.
БЛИЦ напомня, че до края на европейските ни квалификации остават два мача. На 16 ноември одобряваме Унгария, а на 19 ноември гостуваме на Сърбия. Почти несъмнено тогава ще бъдем с нов селекционер.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР