Феерия от звуци, светлина, танци, мелодия от цигулка - всичко

...
Феерия от звуци, светлина, танци, мелодия от цигулка - всичко
Коментари Харесай

Георги Ангелов ще изненада зрителите със спектакъла „Парад на модата“

Феерия от звуци, светлина, танци, мелодия от цигулка - всичко това чака феновете на спектакъла „ Парад на модата “ , който артистът Георги Ангелов е подготвил за сцената на плевенския Драматично-куклен спектакъл „ Иван Радоев “ на 4 юли. В града идват дизайнери от Италия и Япония, фешън стилисти, работили в Англия и Гърция - всички те одобрени в света на модата. 

Освен многочислените функции на сцената на плевенския спектакъл „ Иван Радоев “ артистът Георги Ангелов е обвързван и със света на модата , над 30 години провежда „ Парад на модата “, поради пандемията имаше спиране, само че в този момент феновете на 4 юли ще бъдат впечатлени от дизайнерите, които са безусловно от целия свят:

„ Никога не съм пробвал в тези 31 години чиста мода. Винаги съм правил шоу концерт театър , постоянно съм обяснявал на моите манекени  - ние демонстрираме дрехата, демонстрираме по един по-нестандартен метод - театър, само че има концерт, има реализатори, има артисти, има танцьори, които са преплетени вътре и тъй като сцената дава опция да развихриш фантазията си.  Правя една симбиоза сред дреха, пластиката на манекена, светлина, тон “, сподели за БНР Георги Ангелов.

 Снимка: персонален списък

По думите му модата е хубост, модата е образование :

„ Като видиш една нация по какъв начин се е облякла, незабавно преценяваш нейния културен капацитет, аз мисля, че ние, българите, огромна част сме доста наясно с модата . Има едно обличане към този момент тъкмо в това, което би трябвало, какво е за празненство навън, какво е за бизнес среща. Винаги съм казвал - модата е изкуство и необятна просвета, да не приказваме на Запад - огромен бизнес, само че тук ще имаме неповторимия късмет българският дизайнер да види сътрудника си тук, който му е пристигнал на крайници. За мен е огромно наслаждение, че ще мога да направя връзка с тези хора, които идват от чужбина “.
Повече можете да чуете в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР